We maken op deze website gebruik van cookies. Wilt u weten wat dat betekent voor uw privacy?
Lees dan onze Privacy- en cookieverklaring. Klik hier voor een opt-out van Google Analytics op deze website.
Akkoord »

Menu Inloggen Mijn ESJ

Over ons

Nederbelgendesk

De Nederbelgendesk is een team van fiscaal adviseurs dat gespecialiseerd is in het begeleiden van Nederlanders die in België wonen of van plan zijn dat te gaan doen.
Ook Nederbelgen die overwegen om weer in Nederland te gaan wonen, kunnen een beroep doen op de Nederbelgendesk. Met onze jarenlange ervaring in het grensgebied beschikken wij over de kennis om uw vragen te beantwoorden en u wellicht zelfs op mogelijkheden te wijzen waar u nog niet aan had gedacht. Daarbij kijken we verder dan de fiscale aspecten van de keuzemogelijkheden. Samen met u zoeken we de oplossing die het beste past bij uw levensfase en levensstijl.

Grenzeloos adviseren

Onze cliënten zijn voornamelijk bedrijven, directeuren-grootaandeelhouders, beoefenaars van vrije beroepen en vermogende particulieren. Onze horizon reikt verder dan Nederland en België. Op het gebied van vermogensplanning zijn de mogelijkheden grenzeloos. Regelmatig organiseren we bijeenkomsten over wonen en werken in het buitenland en internationale vermogensplanning.

Expat Adviesgroep

Naast de Nederbelgendesk beschikt ESJ over een Expat Adviesgroep. Daarin zijn gespecialiseerde adviseurs werkzaam op het gebied van belastingen en sociale zekerheid, zowel nationaal als internationaal. Zij ondersteunen bij de verwerking van ‘salary splits’, 30%-regelingen, shadow-payrolls en dergelijke. Desgewenst worden ook alle zaken voor nationale salarisadministraties die een meer dan gemiddelde aandacht vergen, of waarbij de cliënt bijzondere uitvoeringswensen heeft door “International Payroll” verzorgd.

Kies een adviseur bij u in de buurt Neem contact op »